BENZINERES

PERE AMAT S.A. és una empresa familiar constituida l’any 1962 i la seva principal activitat és la venta de combustibles, vehícles indústrials de lloguer i distribució de gasoil a domicili.

La nostre estació de servei central abanderada per Repsol està situada a Santa Sadurní d’Anoia, a la carretera Sant Quintí, 28.

general2

Les nostres instal·lacions consten de benzinera, tren de rentat i rentat a pressió, botiga amb gran varietat de productes, aspiradors, aire i aigua. Repsol ofereix sempre un producte de qualitat, i aposta pel medi ambient i la innovació. Els nostres productes compten amb la garantía d’una marca líder en el mercat. Disposem dels nous carburants Repsol amb Neotech (una fórmula millorada): Diesel e+, Diesel e+10, Efitec 95 i Efitec 98, i aquest any 2015 hem incorporat la nova Efitec 95 Premium Fórmula.

surtodirs

Mini Tenda oberta els 365 dies l’any, on s’ofereix un gran ventall de productes alimentàris, pa, gel, begudes, drogueria, diaris i revistes, gelats, bazar, tabac, vins, caves i begudes alcohòliques, accessoris per l’automòvil i productes per l’automoció.

botiga

botiga (1)

Oferim tren de rentat i rentat a pressió, en ple funcionament els 365 dies de l’any.

RENTAT

Zona d’aspiradors.

FullSizeRender(2)

La nostra empresa està al dia de les últimes novetats i sempre intentem innovar pel que fa als productes i a les instal·lacions. L’any 2014 vem incorporar una nova construcció on hi podeu trobar llenya, pel·lets, carbó, estelles, adblue, gel i bombones de gas butà de 6kg i 12,5kg. En un futur s’equiparan la resta de mòduls per tal d’oferir nous productes i serveis.

IMG_0916

La nostra benzinera està oberta 24h hores al dia, els 365 dies l’any.

nit (1)

Una de les altres benzineres de Pere Amat S.A. està situada al Polígon Industrial Can Ferrer II, a Sant Sadurní d’Anoia, aquesta és una estació de servei de marca pròpia. Oferim un producte de qualitat a un millor preu. L’horari de botiga és de dilluns a divendres de 7h del matí a 20h de la nit. Es pot repostar els 365 dies l’any a qualsevol hora ja que funciona amb autoservei.

can ferrer3